Process Ace logo

"Meillä asiantuntemus, laatu ja vastuullisuus yhdistyvät tehokkaiksi ratkaisuiksi

Process Ace yleisesti

Process Ace oy on vuonna 2018 perustettu tamperelainen energia-alan yritys. Erityisosaamista ovat energia- ja selluteollisuuden käyttöönotto- ja asennusvalvontatehtävät. Yrityksen työntekijöiltä löytyy kokemusta alan tehtävistä aina 1980-luvulta saakka. Henkilöstöä yrityksessä on 11. 

 

Yritys tarjoaa lukuisia palveluita projektinhoitoon, asennusvalvontaan ja tarkastuksiin, sekä käyttöönottoon liittyen. Työntekijämme ovat työskennelleet globaalisti kymmenissä eri maissa eri asiakkaille. Asiakkainamme ovat olleen pääosin sellu- ja energiateollisuuden globaalit suuryritykset, kuten Valmet Technologies Oy ja Andritz Oy.

Miksi valita meidät?

Tekninen asiantuntemus: Meillä on sitoutunut ja kokenut tiimi asiantuntijoita ja alan ammattilaisia, jotka tuovat mukanaan syvällistä teknistä osaamista ja innovatiivisia näkemyksiä.


Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja projekti on ainutlaatuinen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.


Laaja osaaminen: Olemme tunnettu laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tavasta työskennellä projekteissamme ja tarjoamme lukuisia palveluita räätälöitynä juuri sinua varten.

Kiinnostuitko?

Rakennetaan yhdessä juuri teidän yritykselle sopiva ratkaisu